click la intext ye..

Wednesday, May 19, 2010

Adegan seks ustazah di asrama pelajar

 

Salam malam..gempar sudah dengan kes ini,ruti pun tak nak ketinggalan untuk update pasal ni,terhenti sekejap conference bersama rakan-rakan di Yahoo Messenger apabila terbaca kisah ini di KOSMO , dan mula la tangan gatal search sini search sana , dan yang ruti dapat
banyak andaian sudah mula di buat, untuk sesiapa yang belum berkesempatan membaca berita tersebut, ruti masukkan sekali
Ustazah bersama pasangan nya??
Oleh NUR AISHAH AMIN
nuraishah.amin@kosmo.com.my

KUALA LUMPUR - Menjijikkan apabila seorang ustazah sebuah sekolah agama di sini yang lengkap berjubah, bertudung dan bersarung tangan tergamak melakukan hubungan seks di dalam bilik asrama pelajar dengan seorang warden.

Perbuatan terkutuk ustazah itu dan pasangannya terbongkar selepas rakaman video yang diambil ketika mereka melakukan hubungan seks tersebar secara meluas hingga diolah dalam empat siri yang berbeza tetapi melibatkan 'pelakon' yang sama.

Berdasarkan kepada percakapan mereka, rakaman itu dibuat kononnya untuk mengabadikan kenangan cinta mereka sejak enam bulan lalu.

Kosmo! mendapati dalam video seks pertama selama tujuh minit yang disebarkan itu, ustazah berkenaan pada mulanya seperti takut-takut apabila pasangannya cuba merakamkan aksi mereka menggunakan telefon bimbit.

Betul ke Ustazah?
atau hanya sekadar untuk menghangatkan cerita?
katanya video ni dah tersebar luas?
anda ada?

dan paling penting..anda ada email saya kan?hahahaah!  

0 comments: